Bezoek website

KMO Solutions

KMO Solutions is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. KMO Solutions ontwikkelt en beheert software voor het managen en borgen van bedrijfsonderdelen. Onze software wordt gebruikt binnen verschillende branches. Voorbeelden van deze branches zijn de zorg, schoonmaak en transport. Daarnaast maken ook diverse grote organisaties zelfstandig gebruik van onze software.

Naast software heeft KMO Solutions ook zijn eigen arbo-kerndeskundigen in dienst. Deze deskundigen toetsen, adviseren en ondersteunen organisaties met de verbetering van de werkomstandigheden voor hun werknemers.

KMO Solutions heeft rond de 12 medewerkers in dienst en is in haar 25 jaar altijd al gevestigd in Apeldoorn. De werksfeer laat zich omschrijven als professioneel, maar toch laagdrempelig. Door de kleinschaligheid van de organisatie, maar de vele diverse projecten, is er veel samenwerking tussen de verschillende specialisten.

Heb je interesse in een stageplek of zie je bij KMO Solutions mogelijkheden voor je afstudeeropdracht? Stuur je voorstel en curriculum vitae naar pz@kmosolutions.nl en wellicht maak jij straks deel uit van onze organisatie!

Beschikbare stages

Diverse software-ontwikkelingsopdrachten

KMO Solutions heeft zoals eerder genoemd meerdere mogelijkheden voor het uitvoeren van een stage of afstudeer opdracht op het gebied van software ontw... Bekijk vacature >

Staat jouw vacature er niet bij en denk je toch dat je ons team kunt versterken?

Doe een open sollicitatie