Bezoek website

VDL Weweler

VDL Weweler ontwikkelt, produceert en verkoopt luchtvering, asliften, paraboolveren, en speciale assen voor producenten van trucks en bussen.

De robuuste systemen van VDL Weweler garanderen een betrouwbaar en rendabel gebruik en zijn daarnaast geschikt voor toepassing in de meest veeleisende gebruiksomgevingen. De ISO gecertificeerde productiefaciliteiten in Apeldoorn (Nederland) en Poperinge (België) zijn sterk geautomatiseerd, waarbij robottechnologie zorg draagt voor een efficiënte, flexibele en betrouwbare productie. De oplossingen van VDL Weweler zijn ontworpen met het oog op OEM serieproductie en specialistische toepassingen in middelgrote aantallen. Een geavanceerde logistiek maakt leveringen mogelijk op basis van Kanban en Just in Time.

VDL Weweler heeft een vlakke organisatiestructuur met korte beleidslijnen. Er is permanente aandacht voor het versterken van de bestaande no-nonsense cultuur, waarin een informele, persoonlijke en open communicatie de boventoon voert. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door het gemeenschappelijk VDL-motto:

‘Kracht door samenwerking’

Beschikbare stages

Staat jouw vacature er niet bij en denk je toch dat je ons team kunt versterken?

Doe een open sollicitatie