Inhousedag young ICT-professionals .Net developer

22 Juni 2016

Inhousedag young ICT-professionals .Net developer

Wij zijn op zoek naar enthousiaste ICT’ers die zich verder willen ontwikkelen tot .Net developer. In september 2016 starten we met de opleiding voor young professionals waarmee we jou de kans geven om C# volledig onder de knie te krijgen.

Het opleidingstraject duurt 4 maanden en is bedoeld voor ambitieuze ICT’ers op hbo-niveau of hoger, die pas zijn afgestudeerd en maximaal een jaar werkervaring hebben. Tijdens de opleiding ga je 4 maanden fulltime studeren. Daarna ga meteen bij de Belastingdienst aan de slag om te werken aan prachtige projecten en krijg je de mogelijkheid om grootschalige applicaties te bouwen met behulp van de meest moderne technologieën.

Tijdens de inhousedag word je uitgebreid voorgelicht over het .Net developersprogramma, krijg je informatie over wat het werk als ICT’er bij de Belastingdienst inhoudt en geven we je volop de ruimte om met medewerkers te praten over hun ervaringen. Hiermee willen we je een goed beeld geven over wat wij je te bieden hebben en laten we je alvast proeven van wat er allemaal mogelijk is binnen onze organisatie.

Lees meer over het programma van deze dag op de site van de Belastingdienst

Bekijk alle Nieuws