Solliciteer nu

Diverse software-ontwikkelingsopdrachten

Meeloopstage ICT HBO

Wat ga je doen tijdens deze stage?

KMO Solutions heeft zoals eerder genoemd meerdere mogelijkheden voor het uitvoeren van een stage of afstudeer opdracht op het gebied van software ontwikkeling. In onderling overleg zullen we kijken wat voor soort opdracht geschikt is om een bijdrage te leveren aan de marktontwikkelingen ten behoeve van ons bedrijf. Hierbij kan je denken aan het onderzoeken van nieuwe (web)technieken (ASP.Net 4+, HTML 5, CSS3, Javascript), implementeren van nieuwe modules en/of het verbeteren van de huidige software programmatuur.

Dit kan je heel breed zien, van onderzoek/ontwerp tot bouwen en implementatie. Ook het verbeteren van de huidige processen behoort tot mogelijkheden. Bij elke opdracht wordt enige mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook het kunnen samen werken in een team.

Wat vragen wij?

Wat bieden wij!

Je komt te werken op een afdeling met IT-professionals, die op diverse vlakken (van onderhoud servers tot ontwikkeling) opereren. Op deze afdeling is Scrum de software ontwikkelmethode die gehanteerd wordt.
Je krijgt een dedicated mentor toegewezen die dagelijks aanwezig is. Daarnaast zijn er ook andere collega’s die je kunnen ondersteunen.

Ben jij de juiste persoon voor deze opdracht?

Solliciteer nu