Solliciteer nu

Stage/afstudeeropdacht 3e/4e jaars HBO - Industriële Automatisering

Afstudeerstage Techniek HBO

Wat ga je doen tijdens deze stage?

Ben jij op zoek naar een interessante en afwisselende (afstudeer)stage die zich richt op software industriële automatisering / ICT? Dan Ben jij op zoek naar een interessante en afwisselende (afstudeer)stage die zich richt op software industriële automatisering? Dan hebben wij de opdracht voor jou; een opdracht met goede begeleiding, fijne collega’s en, als jij er klaar voor bent, de mogelijkheid om echt iets te betekenen. Ben jij de 3e/4e jaars student HBO Electro, Mechatronica, ICT (afhankelijk van jouw toekomstige ambities om iets in de IA te gaan doen) of vergelijkbaar die wij zoeken?

Het werk
Een industriële automatisering gerelateerde opdracht waarbij we samen de exacte invulling van jouw stageopdracht bepalen. Een ding staat vast; afwisseling is gegarandeerd!

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!
Werken bij hollander techniek voelt als thuiskomen bij familie. Voor onze ruim 400 collega’s staan vrijheid, zelfstandigheid, creativiteit en vooral plezier in het werk voorop. Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers op de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt in de richtingen elektrotechniek, industriële automatisering, IT, werktuigbouw, beveiligingstechniek en retailtechniek.

We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve, duurzame en soms eigenwijze oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten. Dat vind je niet alleen terug in de lange relaties met klanten, maar ook in het feit dat ons personeelsverloop relatief laag is en lange dienstverbanden meer regelmaat dan uitzondering zijn. Ben jij de jongste telg van onze familie? Join the family!
Volg ons op Facebook via: nl.facebook.com/hollandertechniek

Wat vragen wij?

Wat bieden wij!

  • Een leuke en leerzame stageplek binnen onze organisatie waar jij je kunt ontwikkelen binnen jouw vakgebied.
  • Een stagevergoeding van € 558,00 bruto per maand.
  • Uiteraard kom je terecht in een enthousiaste werkomgeving met een zeer gemotiveerd team die bereid is jou te ondersteunen in je ontwikkeling tijdens je stageperiode.

Inlichtingen
Voor meer informatie en solliciteren kun je contact opnemen met Christel Boerboom, recruiter, via 06-130 381 06 of reageer direct via de knop 'Solliciteer nu'.

Ben jij de juiste persoon voor deze opdracht?

Solliciteer nu