Solliciteer nu

Stage high-tech binnenstadsmonitoring Apeldoorn

Meeloopstage ICT HBO

Wat ga je doen tijdens deze stage?

Bundel jij de krachten van Esri Nederland en de gemeente Apeldoorn om daarmee de leefbaarheid van binnensteden te verbeteren? Dan is deze stageplaats iets voor jou!

Als stagiair binnen dit project krijg je de kans om ervaring op te doen in zowel een commerciële organisatie als in een overheidsinstelling. Je bent werkzaam binnen twee van de vele partners van het High-Tech Binnenstadsmonitoring project van Saxion Hogeschool: Esri Nederland en de gemeente Apeldoorn. Jij krijgt ‘the best of both worlds’: ervaring met het ArcGIS-platform van Esri Nederland en de mogelijkheid om de leefbaarheid binnen de gemeente Apeldoorn te verbeteren. Ben jij in staat resources uit twee verschillende organisaties te verbinden om daarmee een gezamenlijk doel te behalen?

In deze stage:

  • werk je samen met verschillende externe stakeholders, zoals burgers en scholen;
  • voer je zelfstandig onderzoek uit;
  • presenteer jij je bevindingen aan een brede groep professionals binnen beide organisaties;
  • stel jij binnen het project je eigen deelproject vast;
  • weet jij hoe je moet schakelen tussen verschillende partijen.

Wat vragen wij?

Enthousiast geworden?

Wil jij stage lopen bij Esri Nederland? Solliciteer dan via de link Solliciteer nu. Voor vragen kun je contact opnemen met Annelore Verweij, Human Resources. Telefonisch is zij bereikbaar via +31 (0)10 217 07 30.

Wat bieden wij!

Bij Esri stap je in een informele organisatie met gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen. De informele sfeer zorgt ervoor dat professionaliteit samen gaat met gezelligheid. Wij binden jou graag voor langere tijd aan ons. Daarom heb je, ook als stagiair, genoeg doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. De open cultuur binnen Esri Nederland zorgt ervoor dat je binnen korte tijd collega’s van verschillende afdelingen leert kennen. Als stagiair ben je automatisch lid van onze personeelsvereniging. Daarmee ga je bijvoorbeeld karten, indoor skydiven of zeilen. Of sluit jij aan bij de groep die jaarlijks gaat wielrennen in Frankrijk? Met trots dragen we het Beste Werkgevers Keurmerk (2017-2018).

Ben jij de juiste persoon voor deze opdracht?

Solliciteer nu