Solliciteer nu

Stage of afstuderen op Cyber Security

Meeloopstage ICT HBO

Wat ga je doen tijdens deze stage?

Het Kadaster is op zoek naar stagiairs en afstudeerders. Een stage is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen, werkervaring op te doen en het Kadaster te leren kennen. Voor de stageopdracht Cyber Security zijn wij op zoek naar één of twee enthousiaste stagiaires.
 
Deze stage opdracht betreft het meewerken in het Cyber Security team binnen de directie IT.
Het team is verantwoordelijk om voorwaarden te scheppen zodat het Kadaster voldoet aan de security eisen van de huidige tijd.
 
De werkzaamheden bestaan o.a. uit: ontvangen van meldingen uit security monitoring welke geanalyseerd dienen te worden en daarna opgelost. Ze verzorgen awareness sessies met ontwikkelaars in het kader van secure programmeren. Ze zorgen er voor dat de onderlaag van onze platformen voldoen aan de laatste securityeisen. Een onderzoeksopdracht binnen het thema behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom zeer diverse werkzaamheden in een dynamische omgeving van Cyber security binnen het Kadaster.
 
Sluit deze omschrijving niet helemaal aan bij jouw behoefte, maar ben je wel enthousiast over onze organisatie. Schroom niet om contact op te nemen en de andere mogelijkheden qua stage of opdrachten te verkennen.

Wat vragen wij?

Wat bieden wij!

De directie IT van het Kadaster is verantwoordelijk voor de levering van integratie IT-diensten en -producten. In dienstenniveau-overeenkomsten worden de afspraken vastgelegd tussen de directie IT en de (interne) business.
 
De belangrijkste activiteiten van de directie IT zijn:

  • Het ontwikkelen, beheren en onderhouden van software met meest actuele technieken zoals: Kubernetes, Docker, Mendix
  • het (laten) exploiteren van IT-infrastructuur as a service
  • het managen van IT-projecten
  • het afhandelen van vragen door de IT-servicedesk

 
De directie IT is gevestigd in Apeldoorn en heeft circa 450 medewerkers.

Wat biedt het Kadaster?
Je krijgt van ons de mogelijkheid om volwaardig deel uit te maken van een dynamische organisatie die volop in beweging is. Wij zorgen voor een mentor die je begeleidt om het maximale uit jouw stage te halen.

Ben jij de juiste persoon voor deze opdracht?

Solliciteer nu