Solliciteer nu

Stage/afstudeeropdacht 3e/4e jaars HBO - security Internet of Things (IoT)

Afstudeerstage Techniek HBO

Wat ga je doen tijdens deze stage?

Zie jij het als een sport om gebruik makend van de nieuwste technieken toegang te krijgen tot ons IoT platform? Dan is deze stage/afstudeer plek als IoT Hacker wat voor jou! Ben jij die 3e/4e jaars HBO-er Industriële Automatisering of IT waar wij op zoek naar zijn?

Het werk
Het is jouw grootste uitdaging om ons IoT Platform te analyseren, de kwetsbaarheden boven water te krijgen en mee te denken om de security te verbeteren. Voor onze klanten in de industrie verzamelen we met Internet of Things productie data in onze cloud omgeving om het productieproces te kunnen analyseren en de productie efficiëntie te verbeteren. Het is een vanzelfsprekendheid dat dit op een veilige en betrouwbare manier wordt uitgevoerd. Het is jouw uitdaging om alle registers open te trekken en ons IoT platform te hacken!

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!
Werken bij hollander techniek voelt als thuiskomen bij familie. Voor onze ruim 400 collega’s staan vrijheid, zelfstandigheid, creativiteit en vooral plezier in het werk voorop. Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers op de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt in de richtingen elektrotechniek, industriële automatisering, IT, werktuigbouw, beveiligingstechniek en retailtechniek.

We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve, duurzame en soms eigenwijze oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten. Dat vind je niet alleen terug in de lange relaties met klanten, maar ook in het feit dat ons personeelsverloop relatief laag is en lange dienstverbanden meer regelmaat dan uitzondering zijn. Ben jij de jongste telg van onze familie? Join the family!
Volg ons op Facebook via: nl.facebook.com/hollandertechniek

Wat vragen wij?

Wat bieden wij!

  • Een leuke en leerzame stageplek binnen onze organisatie waar jij je kunt ontwikkelen binnen jouw vakgebied.
  • Een stagevergoeding van € 558,00 bruto per maand.
  • Uiteraard kom je terecht in een enthousiaste werkomgeving met een zeer gemotiveerd team die bereid is jou te ondersteunen in je ontwikkeling tijdens je stageperiode.

Inlichtingen
Voor meer informatie en solliciteren kun je contact opnemen met Christel Boerboom, recruiter, via 06-130 381 06 of reageer direct via de knop 'Solliciteer nu'.

Ben jij de juiste persoon voor deze opdracht?

Solliciteer nu