Apeldoorn-IT Congres 2018 ook voor studenten!

11 Oktober 2018

Apeldoorn IT congres 2018

Let's get digital is de titel van het Apeldoorn IT=congres dat op donderdag 15 november plaatsvindt op het unieke industrieel erfgoed van Zwitsal Apeldoorn. Dit jaar staat dit IT evenement in het teken van digitale transformatie; de transformatie die bedrijven doorlopen naar een meer digitale organisatie om in te kunnen blijven spelen op de behoeften van hun doelgroepen.

 

Ben jij erbij?
Dit jaar stellen we 50 (!) gratis kaarten voor IT studenten beschikbaar. Buiten het interessante programma krijg jij de mogelijkheid om kennis te maken met Apeldoornse IT bedrijven. Ook organiseren we tijdens de lunch speeddates met stagiaires van deze organisaties en krijg je inzicht in de verschillende beschikbare stage- en afstudeeropdrachten.

Het programma
De dag wordt geopend door Jeroen Joon, wethouder van Economische Zaken gemeente Apeldoorn. Naast de keynote sprekers Igor Beuker en Martijn Aslander die je met passie en humor meenemen in de digitale transformatie, kun je kiezen uit 4 van de 24 zeer diverse en inspirerende sessies en workshops die worden aangeboden. Deze sessies zijn verdeeld binnen de volgende tracks: Strategie, Techniek, Mens, Privacy, Innovatie en Systeemontwikkeling. Meer weten over de tijden en de inhoud van het programma? Neem snel een kijkje op de programmapagina.

Apeldoorn IT
Het Apeldoorn=IT congres wordt georganiseerd door Platform Apeldoorn IT. Dit is het netwerk van Apeldoornse bedrijven, overheid en kennisinstellingen op IT-gebied en creëert kansen voor jong talent.

Aanmelden
Ben je enthousiast geworden? Meld je dan direct aan via onderstaande button en selecteer ‘Toegangsbewijs studenten’. Vul hier je gegevens in. Bij ‘Functietitel’ kun je ‘student’ invullen en bij ‘Naam bedrijf/organisatie’ de naam van je school. Hier kun je ook de sessies van jouw keuze selecteren. Aanmelden kan tot 1 november maar wacht niet te lang want vol=vol!

button bestellen blanco 10blanco 10 logo apeldoorn it 320x66

 

 

Bekijk alle Nieuws