Bezoek Hogeschool Windesheim aan Belastingdienst

24 November 2017

Donderdag 23 november jl. werden vele ICT studenten van Hogeschool Windesheim gastvrij ontvangen bij de Belastingdienst ICT in Apeldoorn. De ogen van deze tweede en derdejaars studenten werden geopend; wat ligt hier veel interessant werk voor een HBO-er ICT! De dag bestond uit diverse rondleidingen, workshops en een lezing en natuurlijk werden deze HBO-ers getrakteerd op een goede lunch en lekkere koffie.

Als trouwe partner van Apeldoorn Stagestad had de afdeling recruitment van de Belastingdienst in Apeldoorn ons uitgenodigd om bij deze bijzondere dag aanwezig te zijn. Dit tekent de open houding van de Belastingdienst in Apeldoorn; samen staan we sterk en gaan we voor een aantrekkelijke arbeidsmarkt in Apeldoorn. Met diverse studenten is gesproken over de brede stagemogelijkheden bij de Belastingdienst in het algemeen en specifiek in Apeldoorn.

Ben jij op zoek naar een boeiende stage op ICT gebied bij de Belastingdienst of bij een van onze andere partners in Apeldoorn? Check ons stageaanbod of stuur je vraag aan elske@apeldoornstagestad.nl

Bekijk alle Nieuws