Studenten enthousiast over individuele benadering Apeldoorn Stagestad!

5 Juni 2017

De individuele sollicitatietraining van Apeldoorn Stagestad blijkt een succes. Na een aankondiging dat studenten vrijblijvend hun cv's en brieven konden laten checken door onze coördinator en sollicitatie-specialist Elske, werd haar mailbox overspoeld met vragen. Niet geheel onverwacht overigens.

Veel studenten zijn aan het einde van het schooljaar op zoek naar nieuwe stageplaatsen of zij zetten hun eerste stappen op de arbeidsmarkt. Hoe fijn is het dan om even kritisch te kijken naar die standaard cv die al een tijdje niet meer is veranderd?

Opvallend was dat bij ieder cv de vraag gesteld kon worden: vallen de belangrijkste en meest relevante zaken die je hebt gedaan ook echt goed op? Een recruiter besteedt namelijk echt niet veel tijd aan een cv dat onder zijn/ haar ogen komt. Bij opening van het document moet het oog dus direct vallen op die meest relevante zaken.

Wil jij ook eens zo'n cv-check? Mail je cv dan naar elske@apeldoornstagestad.nl en schrik niet als zij je belt. Apeldoorn Stagestad kiest namelijk voor aandacht. Wij zijn er van overtuigd dat jij het beste geholpen bent door echt met jou in gesprek te gaan en het maatwerk te leveren waar jij om vraagt.

Bekijk alle Nieuws