Solliciteer nu

HBO afstudeerstage Flexteam Beveiliging Apeldoorn

Afstudeerstage Techniek HBO

Wat ga je doen tijdens deze stage?

Een leerzame, interessante en afwisselende afstudeerstage met goede begeleiding, fijne collega’s en, als jij er klaar voor bent, de mogelijkheid om echt iets te betekenen. Dat is waar jij als HBO student (Technische) Bedrijfskunde (of vergelijkbare opleiding) naar op zoek bent!

Jouw uitdaging; de stageopdracht
Hollander Techniek ontwerpt, installeert en onderhoudt elk jaar veel beveiligingsinstallaties. Zoals in de BORG en NEN-nomen staat omschreven, moeten de processen voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van deze installaties aan hoge eisen voldoen. Tijdens je stage breng je het proces voor aanvraag, uitvoering en borging van de kwaliteitsstandaarden van onze projecten in kaart. Waarna je bekijkt of de processen geoptimaliseerd kunnen worden en komt met een advies/voorstel voor procesoptimalisatie.

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!
Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda. Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan; dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter. Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek. Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte.

Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden, elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

 

Wat vragen wij?

Wat bieden wij!

  • Een leuke en leerzame stageplek binnen onze organisatie waar jij je kunt ontwikkelen binnen jouw vakgebied.
  • Een stagevergoeding van € 566,00 bruto per maand.
  • Uiteraard kom je terecht in een enthousiaste werkomgeving met een zeer gemotiveerd team die bereid is jou te ondersteunen in je ontwikkeling tijdens je stageperiode.
  • Voor deze opdracht dien je in bezit te zijn van een VOG (verklaring omtrent gedrag) en een betrouwbaarheidsverklaring, dit in verband met de gevoeligheid van de informatie waarmee je te maken krijgt.

Inlichtingen
Voor meer informatie en solliciteren kun je contact opnemen met Christel Boerboom, recruiter, via 06-130 381 06 of reageer direct via de knop 'Solliciteer nu'.

Ben jij de juiste persoon voor deze opdracht?

Solliciteer nu