Solliciteer nu

HBO afstudeerstage Smart Industry

Afstudeerstage Techniek HBO

Wat ga je doen tijdens deze stage?

Augmented Reality toepassen binnen proces visualisaties (SCADA); een leerzame, interessante en afwisselende (afstudeer)stage met goede begeleiding, fijne collega’s en, als jij er klaar voor bent, de mogelijkheid om echt iets te betekenen. Dat is waar jij als 3e/4e jaars student naar op zoek bent!

Je onderzoekt de mogelijkheden voor het toepassen van Augmented Reality technieken voor het visualiseren van productie processen. Gaat evalueren binnen welke (Scada) paketten het gebruik van Augmented Reality ondersteunen, ontwikkeld een demo opstelling om de mogelijkheden aan te tonen en de technieken te ontdekken en documenteren.

Waarom: Hollander techniek is bekend met het visualiseren van productie processen en past dit breed toe. Met de komst van nieuwe technieken zal moeten worden gekeken naar toekomstige toepassingen. Welke voorbeelden bieden deze technieken, hoe kan de klant hiermee nog verder worden geholpen. Vragen van klanten op dit vlak in offertestadium zijn nog lastig in te vullen omdat kennis ontbreekt van een werkelijke implementatie. Daarnaast is het evident dat in de toekomst een dergelijke implementatie moet worden gedaan, dus is het verstand voorbereid te zijn.

Technieken: User interfaces, Scada, Augmented reality, enz.

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!
Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda. Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan; dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter. Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek. Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte.

Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden, elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

 

Wat vragen wij?

Wat bieden wij!

  • Een leuke en leerzame stageplek binnen onze organisatie waar jij je kunt ontwikkelen binnen jouw vakgebied.
  • Een stagevergoeding van € 566,00 bruto per maand.
  • Uiteraard kom je terecht in een enthousiaste werkomgeving met een zeer gemotiveerd team die bereid is jou te ondersteunen in je ontwikkeling tijdens je stageperiode.

Inlichtingen
Voor meer informatie en solliciteren kun je contact opnemen met Christel Boerboom, recruiter, via 06-130 381 06 of reageer direct via de knop 'Solliciteer nu'.

Ben jij de juiste persoon voor deze opdracht?

Solliciteer nu