Solliciteer nu

ICT Afstudeerstage WO

Meeloopstage ICT WO

Wat ga je doen tijdens deze stage?

Je zit in je laatste studiejaar en bent op zoek naar een afstudeerstage binnen de IT. Dan ben je bij de Belastingdienst op de juiste plek. Ligt je interesse bij .Net, Java en Javascript dan zijn er bij het onderdeel IV-accent verschillende mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een onderzoekplek dan kun je je bijdrage leveren aan onderzoeken en experimenten met de nieuwste technieken, zoals blockchain en kunstmatige intelligentie (Watson-technologie). Het allerbelangrijkste is jouw passie voor IT en de wens om te leren. De rest komt dan vanzelf. 

Wat vragen wij?

Wanneer je solliciteert bij de Belastingdienst, is het belangrijk dat je deelneemt aan een van de gevraagde opleidingen, qua niveau en/of richting. Vermeld deze duidelijk in je cv. Graag ontvangen we jouw cv en motivatiebrief tijdig in een Word-, Excel- of Pdf-bestand. 

Als je reageert via de daarvoor bestemde sollicitatiebutton en alle benodigde documenten toevoegt, nemen we jouw sollicitatie in behandeling.  

Het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van het selectieproces. Ook is het mogelijk dat we je screenen op onbesproken gedrag.

Om stage te lopen bij de Belastingdienst, vragen we je een stageovereenkomst en geheimhoudingsverklaring te ondertekenen en ons een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen. Voor meer informatie over de Belastingdienst kun je terecht op www.belastingdienst.nl.

Wat bieden wij!

  • Uitstekende stagebegeleiding
  • Ruime stagevergoeding
  • Mogelijkheid om vakantiedagen op te nemen
  • Ondersteuning bij jouw ontwikkeling met opleidingen, technische meetings, seminars, workshops, etc.
  • Deelname aan informele activiteiten van de Belastingdienst
  • Toegang tot een groot netwerk van Belastingdienst-collega’s

Als stagiair bij het onderdeel IV-accent maak je onderdeel uit van onze organisatie. Je bent van harte welkom op al onze formele en informele bijeenkomsten. Daarnaast word je omringd door vakmensen die hun passie en kennis in het vakgebied heel graag met je delen. Dit betekent dat jij tijdens je stage alle hulp krijgt die je nodig hebt en meer. Tijdens je stage neem je een kijkje in de keuken van de Belastingdienst, in het bijzonder bij het onderdeel IV-accent. Nadat je jouw stage succesvol afsluit, spreken we graag over de vervolgstappen, zoals een traineeship of een andere baan binnen de Belastingdienst.   

Ben jij de juiste persoon voor deze opdracht?

Solliciteer nu